SÁRÜF - utópisztikus magyar weboldal, KISFILM

velekdomi

Sokakban felmerülhetett már a kérdés, hogy mi lesz az internetes közösségi élet sorsa, ha egyszer a Facebook csődöt mond, elveszti a varázsát, és az addig gondosan és gondatlanul posztolgató felhasználók, akik az életükből akár többszáz órát is képesek voltak az oldalra fordítani, szépen lassan elvesztik az érdeklődésüket a Facebook iránt.

 Bár erre a közeljövőre nézve elég kevés az esély, mégis volt rá példa a múltban, a magyar iWiW 2014-es végső kapuzárására emlékezve.

 A Facebook után keletkező űrt egy hasonló, de lényegében más oldal venné át: a SÁRÜF egy utópisztikus és képzeletbeli magyar közösségi oldal, ahol egy gyors regisztráció után kibeszélheted mindennapos problémáid a többi felhasználóval. Bárki kérhet tanácsokat az élet minden terén, és nincs olyan, akinek szándékában állna ártani neked. A felületet használó emberek mindig boldogok, és egyetlen céljuk társaik segítése… Elfogadják a másságot, ezzel ezreknek változtatják meg az életét.

A SÁRÜF fejlesztői a legaktívabb és legtapasztaltabb tagok, közülük kerülnek ki a téma szerint csoportosított rovatok vezetői.

Rendezésemmel készült egy kisfilm a SÁRÜF-ről, néhány lelkes fiatal és a Mobilis Pictures közreműködésével. Bár a végeredmény szándékosan egy gagyi reklám kifigurázása lett, érdemes eljátszani az oldal gondolatával.

Mobilis Pictures

STÁBLISTA

Szereplők: Csordás Luca, Gollob Márton, Horváth Fanni, Nagy Milán, Szelezsán Dorka, Széll Dorina, Velek Domonkos

Operatőr: Kaposvári Gergő, Torda Barnabás, Velek Domonkos

Szerkesztő és vágó: Kósa Mátyás – Mobilis Pictures

A stúdiót és az eszközöket biztosította: Kozári Balázs – Mobilis Pictures

A forgatókönyvet írta és rendezte: Velek Domonkos

 

https://svajcibicska.blogstar.hu/./pages/svajcibicska/contents/blog/38996/pics/lead_800x600.png
ajánló,facebook,Kozári Balázs,Mobilis Pictures,modern generáció,Youtube
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?