Jobb-e a Family Guy Simpsonéknál?

velekdomi

Több mint tíz évvel hamarabb sugározták elsőnek a televízióban Simpsonékat, 1989 december 17-én. A 27 évados, és 596 epizódos sorozat folytatásának premiere eredeti nyelven az idei év szeptember 25-én lesz. A legnagyobb rajongók megszavazták a rajzfilm egyik főszereplőjét, a családapa Homér Simpsont a 2005-ös év filozófusának. Ő törzsvendég Moe kocsmájában, ugyanúgy, ahogy a Family Guy-os megfelelője, a szintén pocakos Peter Griffin, barátjaival, az állítólagosan 62 éves, nőcsábász Quagmire-vel, a tolókocsis rendőr Joe Swanson-nal, és az afroamerikai, nyugodt és kimért szembe szomszédjával, Cleveland-dal, aki 2009 és 2013 között külön műsort kapott a FOX-on.

A Family Guy-ban rengetegszer vázolnak fel, és erősítenek meg úgy egy kijelentést, hogy egy amerikai sztárral poénkodnak. Emellett többször feltűnik Isten is, ahogy kineveti a földieket, miközben ő is hasonlóan rossz dolgokat csinál. Bár nagyon szórakoztató sorozat, nem véletlen 16 karikás. 

A Simpson családban nincs annyi, és olyan poén, a szereplők se szerethetőek jobban, mint a riválisnál, ennek ellenére eléggé tanítójellegű.

Bár lehet, hogy csak elfogultság, de szerintem Simpsonék élvezhetőebbek hosszútávon, de, ha valaki egy igazán jót akar nevetni, akkor annak egy Family Guy részt ajánlok. 

https://svajcibicska.blogstar.hu/./pages/svajcibicska/contents/blog/29657/pics/lead_800x600.jpg
A Simpson család,ajánló,Family Guy,Sorozat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?